Potęga Tradycji Dzika Róża różowe słodkie ekologiczne

Potęga Tradycji Dzika Róża różowe słodkie ekologiczne

28,99 zł
Brutto

Dostępna ilość: 43 szt.
Ilość

Jeżeli wybrana przez Ciebie ilość jest niedostępna zamów przez sms: 537-284-571
lub email: kontakt@top-wino.pl a Twoje zamówienie skompletujemy w 48 godz.

Dane szczegółowe:

Zawartość alkoholu
13 %
Kolor
różowe
Smak
słodkie
Kraj
Polska
Pojemność
750 ml
Sugestie kulinarne
desery
Sugestie kulinarne
ryby
Sugestie kulinarne
kuchnia azjatycka
Styl
spokojne
Styl
wegetariańskie, wegańskie

Opis wina Potęga Tradycji Dzika Róża różowe słodkie ekologiczne:

Wino z dzikiej róży – naturalna rozkosz dla podniebienia i zdrowia

Wino z owoców dzikiej róży to wyjątkowy trunek o oryginalnym smaku, intensywnym aromacie i delikatnej, subtelnej barwie. Powstaje z najwyższej jakości ekologicznych owoców dzikiej róży, zbieranych w czystych, naturalnych środowiskach. To idealna propozycja dla miłośników nietuzinkowych smaków i zdrowego stylu życia.


Tradycyjna receptura i naturalna fermentacja

Stare metody, nowoczesna jakość

Wino z dzikiej róży produkowane jest według starej receptury, z zachowaniem tradycyjnej metody fermentacji. Dzięki temu zachowuje ono naturalny charakter, pełnię smaku i wszystkie cenne właściwości zdrowotne owoców dzikiej róży.


Zdrowotne właściwości dzikiej róży

Owoce dzikiej róży są prawdziwą skarbnicą zdrowia. Zawierają ogromne ilości witaminy C, która:

  • wspomaga odporność organizmu,

  • przyspiesza gojenie ran,

  • spowalnia proces starzenia skóry,

  • wspiera produkcję kolagenu.

Obecne w owocach flawonoidy wykazują działanie żółciopędne i rozkurczowe, a także wspierają pracę układu pokarmowego. Wino z dzikiej róży może być pomocne w przypadku:

  • nieżytów przewodu pokarmowego,

  • biegunek,

  • choroby wrzodowej żołądka,

  • chorób zakaźnych.


Kulinarne inspiracje – do czego podawać wino z dzikiej róży?

Ten niezwykły trunek znakomicie komponuje się z wieloma potrawami. Wino z owoców dzikiej róży idealnie pasuje do:

  • dań kuchni azjatyckiej (szczególnie z nutą słodyczy i pikantności),

  • wędzonych ryb i mięs,

  • deserów – lodów, ciast, musów owocowych,

  • jako dodatek do sosów lub składnik marynat.


Dlaczego warto wybrać wino z owoców dzikiej róży?

  • Unikalny smak i aromat

  • Produkcja na bazie ekologicznych owoców

  • Naturalna, tradycyjna metoda fermentacji

  • Bogactwo składników wspierających zdrowie

  • Uniwersalne zastosowanie kulinarne

 

Zarejestruj nowe konto

Posiadasz już swoje konto?
Zaloguj się lub zresetuj hasło